Domácí horká čokoláda

2. září 2009 v 16:38 | papája

Tady je jednoduchý recept, jak si udělat lepší čokoládu než v cukrárně...

→ recept from Apetitte ←
→ otestováno ←



Potřebujete:
čokoládu na vaření (tmavou), mléko, menší kastrol, hrneček, naběračku

Postup:

1. odměřte si mléko tak, abyste měli akorát do jednoho hrnečku ) a nalijte jej do kastrůlku
2. do mléka nalámejte čokoládu. Vyjde to asi tak půl tabulky čokolády na jeden hrneček.
3. počkejte, až se čokoláda rozpustí a za stálého míchání to přiveďte SKORO k varu ( to znamená, že to bude hodně horký, ale nebude to vařit ). Hlavně musíte míchat, jinak se to spálí.
4. naběračkou nalijte do hrnečku a můžete pít ( ale nespalte se...)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama